Warmnet Oy - Luotettava yhteistyökumppani jo vuodesta 1976

Warmnet Oy:n historia alkaa vuodesta 1976, jolloin Esko Lahti perusti toiminimi Asennus- ja Hitsaustyö E. Lahden. Vuonna 1980 yhtiömuodon muutoksen vuoksi nimeksi tuli Varkauden Lämpöasennus Ky. Yritys muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1995. Warmnet Oy toiminimi on ollut käytössä huhtikuusta 2000 lähtien.

Warmnet Oy on erikoistunut kaukolämpöverkostojen rakentamiseen. Yhtiön toimialaan kuuluu myös LV-asennus sekä maanrakennustyöt. Kaukolämpöverkostourakointi sekä verkostojen korjaus- ja huoltotyöt muodostavat kuitenkin suurimman osan liikevaihdosta.

Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2017 noin 1.7 me ja se työllistää yhteensä 9 henkilöä, joista 8 henkilöä on asennustehtävissä. Yrityksen talous on pysynyt edelleen vakaana, viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan sijoitetun pääoman tuotto oli 26 % ja omavaraisuusaste 74 %.

Yritys kuuluu edelleen Bisnode luottoluokituslaitoksen parhaimpaan luottokelpoisuusluokkaan AAA (2017). Hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana toimii Esko Lahti, toisena jäsenenä on Vesa Hiltunen.

Kuvagalleria

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Kaukolämpötyöt
  •  LV-asennus
  •  Maanrakennus

Kerro meistä kavereillesi